Totaaloplossingen op het gebied van mens en werk
Al ruim 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
Persoonlijke aanpak met op maat gemaakte bemiddeling

Sun-Power werkt samen... aan een gezamenlijke toekomst

Sun-Power maakt onderscheid tussen twee sectoren: Agro en Productie. Binnen de agrarische sector richt Sun-Power zich op de plantaardige sector.

Agro

Sun-Power heeft ervaring in het bemiddelen van medewerkers afkomstig uit Nederland en de rest van Europa. In de agrarische sector bemiddelt Sun-Power voornamelijk lager tot midden
opgeleide medewerkers voor productiewerk.

Productie

Bij de regionale MKB bedrijven die dagelijks rekenen op extra ondersteuning op het gebied van productie personeel is Sun-Power dé partner om hen in deze behoefte te voorzien. Sun-Power heeft ervaring in het bemiddelen van lager, midden en hoger opgeleide medewerkers afkomstig uit Nederland en de rest van Europa.

Sun-Power biedt totaaloplossingen op het gebied van mens en werk

Voor zowel tijdelijke als lange termijn dienstverbanden kunt u bij ons terecht. Onze dienstverlening is op maat, dus u bepaalt wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitzenden

Dus u wilt uw werkgeversrisico’s beperken? Wij denken hierover graag met u mee. Wij zetten flexwerkers in naar de behoefte van uw organisatie.

Detacheren

Heeft u tijdelijke versterking nodig of wilt u eerst kijken of de medewerker past? Wij zorgen voor de dialoog en bieden flexibele zekerheid met detachering.

Werving en selectie

Het vinden van het juiste talent is een tijdrovende taak die wij graag op ons nemen, zodat u tijd overhoudt om aan uw corebusiness te besteden.

Huisvesting

Een uitstekende accommodatie waar werknemers aangenaam wonen en werken. Onze huisvesting voldoet aan de eisen van SNF.

Contact opnemen

Referenties

"Wijnen Square Crops werkt nu alweer een aantal jaren samen met Sunpower. Wij ervaren Sunpower als een betrouwbaar uitzendbureau, lijntjes zijn kort, plat georganiseerd, dicht bij werknemer en werkgever en rechtlijnig. Sunpower heeft door de tijd groei laten zien en zijn voor ons erg belangrijk geworden bij aanleveren van medewerkers voor ons bedrijf".
Bart van Loon Wijnen Square Crops
"Sun-Power is al jaren een trouwe leverancier voor onze flexibele krachten. Sun-Power denkt mee en anticipeert snel. Het lukt ze de juiste kandidaten te leveren welke zorgen voor een trouw en constant bedrijfsproces op onze verpakkingsafdeling. De samenwerking verloopt uitstekend".
Rob Poels Dutch Pet Products

Vacature plaatsen

Op zoek naar extra personeel? Klik op onderstaande knop en laat Sun-Power voor u werken!

Vacature plaatsen