Onze diensten

  We bieden totaaloplossingen aan op het gebied van mens en werk. Voor zowel tijdelijke als lange termijn dienstverbanden kunt u bij ons terecht. Onze dienstverlening is op maat, dus u bepaalt wat wij voor u kunnen betekenen. 

  Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees de referenties van onze tevreden klanten. 

  Uitzenden en detacheren

  Sun-Power werkt samen aan de juiste persoon op de juiste plek. Het inzetten van medewerkers kan op twee verschillende manieren:

  Uitzenden

  Een medewerker wordt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief ingezet. Het aantal uren per week is variabel, net als de duur van de werkzaamheden.

  Op deze wijze is de inzet per persoon zeer flexibel. Bij meer, maar ook bij minder behoefte naar medewerkers kan daar snel op worden ingespeeld. Deze vorm van werken is ideaal voor bedrijven waar pieken en dalen in de vraag naar medewerkers regelmatig voorkomen. De medewerkers kunnen ook worden ingezet om ziekte of zwangerschapsverlof op te vangen.

  Detacheren

  Een medewerker wordt op een vaste basis tegen een vooraf afgesproken tarief ingezet. Van tevoren is vastgelegd wat de duur, het aantal uren per periode en de vergoeding is.

  Het detacheren zorgt voor meer zekerheid voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. Medewerkers kunnen ingezet worden ter vervanging van ziekte of zwangerschap. Detachering kan ook ingezet worden als een verlengde proefperiode, zodat u de gedetacheerde met meer zekerheid kunt aannemen.

  Werving & Selectie

  Sun-Power verzorgt de werving en selectie van medewerkers. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de juiste persoon. Dit doen we volledig volgens de (HR) strategie en doelstellingen van de opdrachtgever. Na de werving en selectie worden de medewerkers op de loonlijst van de opdrachtgever geplaatst.

  Het vinden van het juiste talent is een tijdrovende taak die wij graag op ons nemen, zodat u tijd overhoudt om aan uw corebusiness te besteden.  

  Facilitaire diensten

  Sun-Power werkt samen aan een goed onderkomen en het juiste transport voor haar werknemers.