Referenties

  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en we hechten daarom ook veel waarde aan de ervaring van alle partijen.  

  “We werken nu al weer verschillende jaren met Sun-Power. De eerste jaren ging het slechts om enkele werknemers. Maar door de groei van ons bedrijf en de duidelijke afspraken die we met Sun-Power kunnen maken,  is dit aantal gegroeid tot meer dan 50% van de flexibele schil op ons bedrijf.

  De afspraken die we in het begin van het jaar maken blijven het hele jaar staan en daar hoeven we ook niet op terug te komen. Afspraak is afspraak en dat staat als een huis. Natuurlijk is er af en toe wel eens iets met de werknemers. Maar als je gewoon eerlijk en direct zegt waar het op staat, wordt het door Sun-Power altijd meteen opgelost. Wat dat betreft is de wisselwerking gewoon goed.”

  Bleekerven BV Groentekwekerij, Heusden
  Red StarRed StarRed StarRed StarGrey Star

  “Sun-Power is flexibel, zorgt voor snelle vervanging bij ziekteverzuim en weet altijd gemotiveerd personeel te leveren. De samenwerking verloopt uitstekend, Sun-Power houdt zich altijd aan de afspraken. Op het gebied van stages leveren ze altijd stagiair(e)s met voldoende vakkennis en enthousiasme.”

  Boomkwekerij Fleuren, Baarlo
  Red StarRed StarRed StarRed StarRed Star

  “Personeel uitzenden kan iedereen, maar Sun-Power is meer dan alleen een uitzendbureau. Sun-Power is een verlengstuk van de ondernemer op het gebied van arbeidsstrategie en arbeidsplanning.”

  Cox Aardbeien BV, Horst
  Red StarRed StarRed StarRed StarGrey Star

  “Een aantrekkende markt betekende voor ons in 2014 een toename van opdrachten en daaruit voortvloeiende, een toenemende behoefte aan lassers en montagemedewerkers. Sun-Power kon prima in deze behoefte voorzien, zo ook in 2015. Het contact met de mensen van Sun-Power verloopt prima; men voelt aan wat wij nodig hebben, er zijn korte lijnen, er is duidelijkheid en als er dan toch nog iets is wat snel geregeld moet worden, de rode bedrijfsauto van Sun-Power staat binnen no time voor onze deur. Naast leverancier van lassers en montagemedewerkers is Sun-Power inmiddels ook een betrouwbare partner voor onze zoektocht naar technische collega’s op MBO+ en HBO niveau gebleken.” 

  Christiaens Group, Horst
  Red StarRed StarRed StarRed StarRed Star