Certificering

  Sun-Power streeft naar een eerlijke en respectvolle werkomgeving en beschikt over de volgende certificeringen: 

  Stichting Normering Arbeid 

  NEN 4400-1 is het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk geldt voor uitzendondernemingen en (onder)aannemers. Het toont aan dat onze administratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen (zie WKA belastingdienst door hier te klikken) en dat onze medewerkers werk mogen verrichten in Nederland. SNA inspecteert tweemaal per jaar of wij aan alle verplichtingen voldoen. Door hier te klikken kunt u in het register zoeken op de naam Sun-Power. Zo beschikt u te allen tijde over een geldig NEN- certificaat 4400-1 van deze organisatie. Om volledig gewaarborgd te zijn van inlenersaansprakelijkheid moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn: 

  • De opdrachtgever dient 25% van de factuur (inclusief BTW) op de G-rekening van de uitzendonderneming te storten. Bij verlegging van de omzetbelasting is dit 20%.
  • De administratie van de opdrachtgever is zodanig ingericht dat daaruit de gegevens met betrekking tot de overeenkomst, de omvang van de aansprakelijkheid (manurenadministratie) en de betalingen direct kunnen worden teruggevonden.
  • De opdrachtgever moet de identiteit van de ingeleende werknemer kunnen aantonen en, indien van toepassing, kunnen aantonen dat de werknemer over een geldige verblijfs- of tewerkstellingsvergunning beschikt.

  Stichting Normering Flexwonen (SNF)

  Initiatiefnemers hebben in 2012 De Stichting Normering Flexwonen opgericht. 

  Sun-Power biedt haar buitenlandse werknemers goede woonaccommodatie aan, zodat zij op een aangename manier kunnen wonen en werken. De huisvesting is van alle gemakken voorzien en voldoet aan de voorwaarden van Stichting Normering Flexwonen. Wij zijn in het bezit van het SNF-certificaat. SNF controleert jaarlijks om goede huisvesting te kunnen garanderen.  

  Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU)

  VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken. Sun-Power voldoet aan alle voorwaarden die hierin gesteld zijn. Met het VCU-certificaat mag Sun-Power personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven en kan ze de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers waarborgen.