Jolanda Heijmans

  '' Sun-Power is voor ons een betrouwbare partner. Het zit hem in de details.” 

  Als management assistant / P&O ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van de raad van bestuur en het personeelsmanagement van Christiaens Group.

  We zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers en steken daarom veel energie in onze mensen. Lees hier hoe ik de samenwerking met Sun-Power ervaar.

  De familie Christiaens startte in het begin van de jaren ’60 met de bouw van kleine werktuigen en machines voor de groenteteelt. Begin jaren ’70 werd de eerste machine voor de champignonteelt geproduceerd en zo kwam men in de champignonindustrie terecht. Door de wereldwijde behoefte aan turn-key oplossingen werd een bouwbedrijf en een installatiebedrijf overgenomen en zo ontstond de Christiaens Group.

  Dat deze stappen succesvol zijn gebleken, moge duidelijk zijn. Inmiddels is de Christiaens Group met meer dan 100 medewerkers, wereldleider in het opzetten van oplossingen voor champignonkwekerijen maar ook voor de afvalbewerking en -verwerking.

  Wat ik belangrijk vind

  Vanuit mijn positie vind ik het belangrijk dat er aandacht aan de mensen wordt besteed, net zoals ze dat ook bij Sun-Power doen. Ik vind het belangrijk om een wij-gevoel te creëren binnen de organisatie; aandacht, opleiding en ontwikkeling zijn daarbij belangrijke instrumenten.

  In de samenwerking met een uitzendbureau dient de communicatie centraal te staan. Dat houdt in: duidelijke afspraken maken en beloftes nakomen. En dat uiteraard allemaal op basis van vertrouwen.

  De samenwerking met Sun-Power

  In 2014 ontstond er een toenemende behoefte aan lassers en montagemedewerkers. Sun-Power kon zowel toen als nu prima in deze behoefte voorzien.

  De samenwerking met Sun-Power verloopt prettig en soepel. Er is regelmatig en goed contact. Maar mocht er dan toch iets zijn dat de directe aandacht nodig heeft, de rode Sun-Power auto staat in no-time voor onze deur.

  De voordelen van Sun-Power

  Sun-Power is snel, concreet, praktisch en denkt met ons mee. Er zijn duidelijke afspraken over de taken binnen het bedrijf en afspraken worden nagekomen. Men selecteert de juiste personen voor Christiaens, zodat er een goede binding met ons bedrijf ontstaat. Dat maakt Sun-Power tot een betrouwbare partner. Sun-Power is, naast leverancier van lassers en montagemedewerkers, inmiddels ook een betrouwbare partner voor onze zoektocht naar technische collega’s op MBO+ en HBO niveau.

  Jolanda Heijmans beoordeelt de samenwerking met Sun-Power met een 8,5, “want die verdienen ze zeker.”