Ber Cox

  "‘Al tien jaar werk ik samen met Sun-Power, omdat we afspraken kunnen waarmaken."

  Mijn ouders onderhielden samen een varkenshouderij en vollegrond. Het was een gemengd bedrijf zoals dat vroeger gebruikelijk was. Ze teelden onder andere aardbeien en asperges. Daarna hebben mijn broer en ik het bedrijf overgenomen en momenteel specialiseren we ons in glasaardbeien. We hebben nu al een samenwerking van tien jaar met Sun-Power, omdat we afspraken met elkaar kunnen waarmaken. Lees hier hoe ik de samenwerking met Sun-Power ervaar.

  Wat ik belangrijk vind

  Betrouwbaarheid is én blijft belangrijk binnen welk bedrijf dan ook. Wat ik beloof, maak ik waar en de medewerker hoort centraal te staan.

  De samenwerking met Sun-Power

  Sun-Power is een flexibele en betrouwbare organisatie. Een prettige partner om mee samen te werken. Er ontstaat een driehoeksverhouding. De medewerker, het uitzendbureau en de inlener staan centraal en alle drie de partijen moeten tevreden zijn.

  De voordelen van Sun-Power

  We hebben al een samenwerking van tien jaar, omdat we de afspraken met elkaar kunnen waarmaken. Er is relatief weinig contact, maar wanneer je ze nodig hebt staan ze direct voor je klaar. Door de betrouwbare samenwerking kun je er ook vanuit gaan dat als je niets hoort, alles goed gaat.

  Ber Cox beoordeelt de samenwerking met Sun-Power met een 7,5.