Sun-Power nam deel aan Escape Tour

  09-07-2018

  Leerlingen van het Dendron College organiseren Escape Tour Horst

  Vier leerlingen van het Dendron College in Horst hebben gekozen om het ‘International Business College’ te volgen. Voor dit vak hebben de leerlingen zelf een Junior Company opgericht, om te kunnen ervaren hoe het is om een eigen onderneming te hebben. De leerlingen hebben hiervoor onderneming ‘Escape Tour Horst’ in het leven geroepen.

  Escape Tour Horst

  Escape Tour Horst is opgericht om Horst nog leuker te maken dan het al is door middel van een spannende fietstour. Bij deze tour kom je allerlei leuke bezienswaardigheden tegen, met bijbehorende opdrachten. De opdrachten worden weergegeven in een app, die voor de fietstocht gedownload dient te worden. Wanneer je de vragen goed beantwoordt, krijg je een nieuw stukje van de route te zien. Op deze manier ga je als het ware ‘escapen’ in Horst aan de Maas.

  Sun-Power fietsen

  Het start- en eindpunt van de tour is bij het Parkhotel in Horst. Deelnemers kunnen gebruik maken van een eigen fiets, maar kunnen ook een fiets lenen tegen een borgsom van de jonge ondernemers. De fietsen die gebruikt worden door Escape Tour worden geleverd door Sun-Power. Naast het aanleveren van fietsen heeft Sun-Power directeur Twan Christiaens de leerlingen begeleid in het traject van ondernemerschap. Uiteraard was ons personeel erg benieuwd naar het resultaat van de fietstocht, daarom hebben wij afgelopen donderdag 5 juli deelgenomen aan de Escape Tour. Wij hebben een leuke middag en avond gehad en zijn dankzij Escape Tour Horst heel wat meer te weten gekomen over de ins en outs van Horst aan de Maas. Organisatie bedankt!

  Terug naar het nieuwsoverzicht