Sun-Power genomineerd voor Uitzendondernemer van het Jaar 2017

  29-09-2017

  Wij zitten bij de zes uitzendondernemingen die gaan strijden om de titel

  Wij mogen met trots vermelden dat wij genomineerd zijn voor Uitzendondernemer van het Jaar 2017. Sun-Power behoort tot de top 6 uitzendondernemingen van Nederland die strijden om de felbegeerde titel. Uitzendondernemer van het Jaar is een initiatief dat erop gericht is om ondernemers binnen de flexbranche te inspireren, stimuleren en zorgvuldig te laten nadenken over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

  Onze visie op de arbeidsmarkt

  Het is alweer even geleden dat wij onze inzending opstuurde naar dit initiatief dat georganiseerd wordt door ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople. Destijds hebben wij onze visie op de arbeidsmarkt, onze ambities en doelen en hoe we deze willen bereiken op papier gezet en gedeeld met Uitzendondernemer van het Jaar. Hierin kwam met name onze visie op de ontwikkelingen binnen de technische branche naar voren. Techniek is namelijk in onze optiek de trekker van de economische groei. Het aantal technische vacatures stijgt aanzienlijk, maar aan de andere kant is er sprake van schaarste aan technische vakmensen. Het is ons streven om hier verandering in te brengen. Met ons internationale netwerk kijken we over de landsgrenzen heen om vacatures in te kunnen vullen. Daarnaast zoeken wij graag de samenwerking op tussen opleidingsinstituten, overheid en het bedrijfsleven om tot een win-win-win situatie te komen waarin alle doelen bereikt worden.

  Finale

  Het is nu aan Sun-Power om deze visie te delen binnen de flexbranche. Dit betekent dat wij met ons team op 5 oktober afreizen naar Amsterdam om daar ons verhaal te vertellen. Wij kijken uit naar de uitverkiezing van Uitzendondernemer van het Jaar en de presentaties van alle andere genomineerden. We vinden het leuk en spannend om in de finale te staan, maar we zijn stiekem ook wel trots dat we al bij de top 6 uitzendondernemingen van Nederland horen.

  Terug naar het nieuwsoverzicht