Mariusz Bogdanski

  "Nederlanders hebben een moeilijke taal, maar dat belemmert mijn liefde voor het werk niet."

  Drie jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier te werken. Ik ben gelukkig met mijn vrouw en zoontje, ook al wonen zij in Polen. Ik ben trots op mijn gezin en vind hun toekomst dan ook het belangrijkste wat er is. Dat is de reden dat ik naar Nederland ben gekomen. Ik wil ze graag alles kunnen geven. Momenteel heb ik het erg naar mijn zin in Nederland. De mensen zijn aardig en er hangt een fijne sfeer. Ik hoop dat ik met mijn gezin uiteindelijk hier aan onze toekomst kan bouwen. Lees hier waarom ik juist voor Sun-Power heb gekozen.

  Waarom Sun-Power

  Ik werkte voorheen voor andere uitzendbureaus, maar daar waren altijd problemen. Toen kwam ik bij Sun-Power terecht en zij hebben mij niet teleurgesteld. Ze zijn altijd bereikbaar, ik vind het een prettig uitzendbureau en werk er nu sinds 2013 met veel plezier. Ze zijn betrokken richting hun werknemers. Kortom: ik krijg energie van mijn werk!

  Voordelen van Sun-Power

  Sun-Power behandelt haar uitzendkrachten met respect en dat is iets wat iemand zoals ik gelukkig maakt. Sun-Power biedt mij schone en nette huisvesting aan. Dat waardeer ik in een bedrijf. Ze hebben altijd werk voor me en dat vind ik fijn, want ik werk graag. Ook maken ze tijd voor me vrij in hun drukke schema. Die vijf minuten zorgen ervoor dat ik weer vooruit kan.

  Mariusz Bogdansk beoordeelt de samenwerking met Sun-Power met een 8.