Karolina Peplinska

  "Bloemen, zo klein en bijzonder, geven me zoveel energie." 

  In Polen heb ik mijn school afgerond waarna ik puur uit nieuwsgierigheid naar Nederland ben gekomen. Ik werk zes dagen in de week en in mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik hou van fietsen of wandelen, maar ook van relaxen! Lees hier waarom ik specifiek voor Sun-Power heb gekozen.

  Waarom Sun-Power

  Ik ben in contact gekomen met Sun-Power door een vriend die ook werkzaam is bij Sun-Power. Sinds juni 2015 besteed ik mijn dagen vooral in de agrarische sector. Sun-Power behandelt mij met respect en als er problemen zijn dan worden die snel opgelost. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik word gelukkig als ik mag werken in de agrarische sector. Ik ben trots op de kans die Sun-Power mij geeft. 

  Ik ben naar Nederland gekomen uit nieuwsgierigheid en Sun-Power maakte mij ook wel een beetje nieuwsgierig. Ik voel me op mijn plek in Nederland, net zoals bij Sun-Power. Iedereen is erg aardig en er hangt een vrolijke sfeer.

  Voordelen van Sun-Power

  Sun-Power regelde voor mij fijne huisvesting en dagelijks vervoer, zodat ik uitgerust naar mijn werk ga.

  Ik kan altijd bij Sun-Power terecht voor vragen, ook buiten werktijden en dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Ze staan écht voor me klaar. Sun-Power verzorgt ieder jaar een leuk feestje waar alle werknemers samenkomen, dat het saamhorigheidsgevoel bevordert. Niet geheel onbelangrijk is dat Sun-Power de betalingen op tijd verzorgt.

  Karolina Pelpinska beoordeelt de samenwerking met Sun-Power met een 8.