André Cornelissen

  "Bij Sun-Power ben ik geen nummer, maar word ik echt opgemerkt."

  Ik werk in de engineering. Dat houdt in dat ik doorgaans bezig ben met het berekenen van de doorgangen van lucht. Ik richt me vooral op de luchtbehandeling van champignoncellen. Ik kijk naar het groeiproces met behulp van de juiste apparatuur. Mijn functie als projectmanager is uitdagend en leuk, omdat ik lekker veel met mensen bezig ben. Via Sun-Power heb ik een baan gevonden die bij me past. Lees hier hoe ik Sun-Power ervaar. 

  Het begin van een nieuw avontuur  

  Na 10 jaar bij de Marine te hebben gezeten, ben ik bij grotere bedrijven gaan werken waar ik een verantwoordelijke baan had. Hierna was ik wel toe aan een rustperiode, maar toen ik net begon aan mijn rustperiode werd ik benaderd door een arbeidsbemiddelingsbureau. Ik had eigenlijk helemaal geen behoefte aan een baan, maar Sun-Power wist me toch te overtuigen om op gesprek te komen, waarna al snel een tweede gesprek volgde bij mijn huidige werkgever, AEM BV. Het proces van op gesprek komen bij AEM BV tot contractbespreking verliep in een versneld tempo.   

  Sun-Power heeft mij aan een baan geholpen die ik leuk en boeiend vind.  

  Wat ik belangrijk vind 

  Ik hou ervan om problemen op te lossen. Daar ligt voor mij de uitdaging. Het geeft mij energie dat ik iets kan betekenen voor iemand. Ik mag mijn kennis inzetten bij AEM BV en het doet me goed dat dit gewaardeerd wordt. Ik heb een goede band met de directeur en dat ervaar ik als prettig. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een arbeidsbemiddelingsbureau haar afspraken nakomt.  

  Waarom Sun-Power 

  Er is veel openheid en er is altijd een soepel en snel contact. Ze zeggen waar het op staat, er is geen flauwekul en ze doen wat ze zeggen. Zo wilde ik met mijn functie als projectmanager graag reizen en dat heeft Sun-Power mogelijk gemaakt. We hebben het samen besloten, zoals het hoort. Ik ervaar de samenwerking met Sun-Power als prettig door het vele en snelle contact. Het contact is open en vrolijk en daar krijg ik energie van. 

  André Cornelissen beoordeelt Sun-Power met een dikke 8