Adam

  "Sun-Power attendeerde mij op de risico’s op de werkvloer en de maatregelen die hiervoor getroffen worden."

  Mijn naam is Adam en ik woon ongeveer 7 jaar in Nederland. Gedurende mijn verblijf in Nederland heb ik via verschillende uitzendorganisaties gewerkt. In februari 2018 ben ik benaderd door een intercedent van Sun-Power over een uitdaging als magazijnmedewerker bij John Deere in Horst. John Deere is een organisatie met een leuke atmosfeer, waar veiligheid en respect hoog in het vaandel staan. Iedereen heeft een luisterend oor en staat klaar voor elkaar, zowel werk gerelateerd als privé.

  Waarom Sun-Power?

  In eerste instantie werd mij door Sun-Power verteld dat het een tijdelijke opdracht was. Het eerste wat me opviel was dat er zowel aan de kant van Sun-Power als die van John Deere veel aandacht was voor veiligheid. Sun-Power attendeerde mij op de risico’s op de werkvloer en de maatregelen die hiervoor getroffen worden. Zo kreeg ik op mijn eerste werkdag een uitgebreide veiligheidsinstructie en rondleiding, wat me vertrouwen gaf in beide organisaties. De eerste weken bij John Deer was ik voornamelijk verantwoordelijk voor het picken van orders in het goederenmagazijn. Na een tijdje werd mij verteld dat ik het goed deed en voor langere tijd mocht blijven. Ik kreeg er steeds meer taken bij: het controleren van pakbonnen, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, het laden en lossen van goederen met een heftruck en het communiceren met het kantoor, de werkplaats en leveranciers.

  Een vast contract

  In de 7 jaar tijd dat ik in Nederland werk, werd ik altijd via uitzendbureaus uitgezonden naar verschillende logistieke bedrijven. Sun-Power en John Deere hebben mij echter laten inzien dat ik een persoon ben in plaats van slechts een nummer. Dit werd in juli 2018 nogmaals bevestigd met een vast contact bij John Deere. Dit gaf mij een geweldig gevoel, een gevoel van respect en waardering na al dat harde werken. Ik wil Sun-Power bedanken voor het maken van deze goede match. Een uitdaging waarbij ik plezier ervaar in het werk, mezelf kan blijven ontwikkelen en voor langere tijd van toegevoegde waarde kan zijn. Het vaste contact geeft mij de mogelijkheid om een huis te kopen en om samen met mijn gezin een toekomst op te bouwen. Daarnaast wil ik John Deere bedanken voor deze unieke kans, het komt immers niet vaak voor dat een uitzendkracht al na 6 maanden een vast contract aangeboden krijgt.